ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ Η ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΌΣΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Όσοι “απελπισμένοι” πολιτικά αναίσχυντοι και ανερυθρίαστοι υποστηρίζουν θριαμβολογούν, μοιράζουν Φέι – βολάν και συνεντεύξεις ότι δήθεν η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου είναι χαμένη και γίνεται μόνο για πολιτική εκμετάλλευση από μέρους του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη, δείχνουν μικρότητα και πολιτική ένδεια.

Μεταχειρίζονται την ολιγωρία του κράτους και διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Τα γεγονότα και οι χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής τους διαψεύδουν κατηγορηματικά και καταδείχνουν ότι η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου έχει πλέον λήξει με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους Γλυφαδιώτες.

Το Νέο Κοιμητήριο είναι νίκη του Γλυφαδιώτικου λαού. Πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης νίκης ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος που με τις επίμονες προσπάθειες τους κατάφεραν να σταματήσουν τις μακάβριες εκταφές και την μετανάστευση των νεκρών. Το Νέο Κοιμητήριο γίνεται η ταφόπετρα όλων αυτών που τελευταία επιδιώκουν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους και να κρατηθούν στην δημοσιότητα, αντιδρώντας με αυτόν τον αναίσχυντο τρόπο.

Δεν θέλουν να το χωνέψουν ότι ο Κώστας Κόκκορης μέσα σε τριάμισι χρόνια κατάφερε ότι δεν μπόρεσαν όλοι οι άλλοι τα τελευταία 40 χρόνια.

Αυτοί για μικροπολιτικούς λόγους βάζουν καθε φορά εμπόδια σε ότι καλό γίνεται σε αυτήν την πόλη.

Η Γλυφάδα χάριν στις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του Κώστα Κόκκορη άλλαξε εικόνα. Αυτό το βλέπουν όλοι. Τα έργα βγάζουν μάτια.

Οι αποτυχημένοι μικροπωλητές των φρούδων υποσχέσεων και των ανεκπλήρωτων ΘΑΑΑ είναι υπόλογοι στην κρίση του Γλυφαδιώτικου λαού. Τώρα αυτό που απομένει και πρέπει να κάνουν οι Γλυφαδιώτες είναι και να τους στείλουν εκεί που τους πρέπει. Στον δρόμο τον αγύριστο.

Η Γλυφάδα νίκησε …

Μακελάρης Μέγας

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = έξι