ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΕΥΡΩ –

Η επόμενη μέρα θα είναι καταστροφική. Αυτό το δημοψήφισμα μας οδηγεί μαθηματικά εκτός  Ευρώπης εκτός Ευρώ.  Η κυβέρνηση μας  λέει ότι με το «Όχι» θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλύτερη διαπραγμάτευση ενώ  όλοι οι ξένοι ηγέτες μας  ξεκαθαρίζουν ότι αν επικρατήσει το «Όχι»,  πάπαλα δεν υπάρχει πλέον διαπραγμάτευση.

Η Ελλάδα θα γίνει μια χώρα απροστάτευτη και οι  Έλληνες θα υποστούν τις συνέπειες  την αλλοπρόσαλλης πολιτικής  του Αλέξη απομονωμένοι και ανασφαλείς.

Μετά το δημοψήφισμα αν  επικρατήσει το  «Όχι», δεν πια υπάρχει γυρισμός. “Με το  Όχι του ελληνικού λαού, τερματίζονται οι διαπραγματεύσεις» και πάμε για άλλα”.

Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει με σύνεση ωριμότητα και αποφασιστικότητα να αποφασίσουν τόσο για το μέλλον το δικό τους όσο και για το μέλλον των παιδιών τους. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται κι αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Είμαστε ένα βήμα πριν την χρεωκοπία.  Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στον καταιγισμό της προπαγάνδας, της ψευδολογίας και της κατασυκοφάντησης.  της κυβέρνησης των Συριζαίων . «Η Ελλάδα είναι και πρέπει να μείνει στην Ε.Ε και στο ευρώ».

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 12