ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ” ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αγγελή

Δημοσιογράφος – Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

Γεννήθηκε στην Αρκαδία και κατοικεί στη Γλυφάδα από τα παιδικά του χρόνια.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας το 1990 με την παράταξη ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ – Π. ΛΑΣΚΑΡΗΣ’’ και στη συνέχεια με την ‘’ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- Σ. ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ’’, την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ’’ και ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ’’. (παρατάξεις υποστηριζόμενες από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής.

Υπήρξε πολιτικό στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, μέλος της Ο.Κ.Ε. του Υπουργείου Πολιτισμού, πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε Τ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ένωσης Μελέτης Κοινωνικών Πολιτιστικών και Πολιτικών Προβλημάτων Γλυφάδας ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος ‘’Η ΓΛΥΦΑΔΑ’’.

Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ‘’ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ’’ και αντιπρόεδρος του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ. Είναι επίσης μέλος σε Πολιτιστικούς, Αθλητικούς και Ανθρωπιστικούς Συλλόγους.

Έχει τιμηθεί με Διπλώματα, ΜΕΤΑΛΛΙΑ και ΠΛΑΚΕΤΕΣ : από τον Ε. Ε. Σταυρό, το Σ.Ε. Προσκόπων, το ROTARY INTERNATIONAL, τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΑΣ, το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, την Εφημερίδα ΛΑΜΨΗ και από την Τ.Ε.ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Επικοινωνία: Tηλ. 2109650779, Κιν. 6977280878,

Email. gangelopoulos178@gmail.com

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δεκαεπτά