ΤΟ ΑΤ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΚΟΥΕΙ? ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ!

Ζητάμε από τις αρμόδιες Αρχές να δουν διεξοδικά το πρόβλημα αστυνόμευσης, επιλύοντας το με βάση τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής.  
Κραυγή αγωνίας από συμπολίτες μας Γλυφαδιώτες που κάνουν έκκληση για περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή της Τερψιθέας όπου υπάρχει έξαρση κλοπών, σπιτιών και αυτοκινήτων με συνέπεια να νοιώθουν φοβισμένοι και απροστάτευτοι.

Οι πολίτες αγανακτισμένοι από τις συνεχόμενες κλοπές και ληστείες νοιώθουν ανυπεράσπιστοι και μιλούν για εγκατάλειψη και απομόνωση.  Οι αρμόδιες διωκτικές αρχές πρέπει να παρέμβουν ουσιαστικά. Εμείς θα το φωνάζουμε κάθε μέρα προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα  ώστε να προστατευτούν οι περιουσίες, οι οικογένειες  και κατ’ επέκταση το μέλλον των πολιτών.

Εξ όσων γνωρίζουμε ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει επίμονα όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς το Υπ. Δικαιοσύνης, τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τις Τοπικές Αστυνομικές Αρχές και σε κάθε αρμόδια υπηρεσία  για την αντιμετώπιση του προβλήματος και ζητάει την ενίσχυση των περιπολιών στην Άνω Γλυφάδα τις βραδυνές ώρες .

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 18