Το «αντίο» του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό με 7 φωτογραφίες: Μαζί ξυπνήσαμε τον γίγαντα του Πειραιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από 4 χρόνια και με μήνυμά του στο Facebook λέει «αντίο» στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και δηλώνει χαρούμενος που αποτελεί κομμάτι

της ιστορίας των Πειραιωτών.

Η βαριά ήττα και ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα στο Champions League έφεραν το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και στη θέση του Πορτογάλου τεχνικού, ήρθε ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Πέδρο Μαρτινς, λοιπόν, ανεβάζοντας 7 φωτογραφίες στο Facebook από τις κορυφαίες του στιγμές στο σύλλογο, γράφει στα ελληνικά: «Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραϊσκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οπότε κλείνω, λέγοντας: θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους».

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = δεκαοκτώ