ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΙΑΖΟΝΤΟΥΣΤΑΝ: Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΤΕ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες ότι ο ένας από τους μακελάρηδες του Παρισιού είχε περάσει από τη χώρα μας.

Η αλήθεια είναι όμως πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Γιάννης Πανούσης είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η ΕΥΠ είχε εντοπίσει τζιχαντιστές στην Ελλάδα. Μία δήλωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Σε μία συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» τότε, είχε διευκρινίσει πως δεν γινόταν λόγος για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας, παρά μόνο ότι η υπηρεσία πληροφοριών «εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν Ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.».

Μάλιστα είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και πως κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου «να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα».

Να σημειωθεί ότι ένα χρόνο νωρίτερα, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014, το State Department ουσιαστικά είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη ακραίων ισλαμιστών και στη χώρα μας η οποία χρησιμοποιείται ως πέρασμα για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Αξιωματούχος, μιλώντας στην ηλεκτρονική σελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως πέρασμα των δυτικών-μαχητών του Ισλαμικού στρατού προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ότι υπάρχουν και Έλληνες στις τάξεις των περίπου δύο χιλιάδων δυτικών που έχουν ενταχθεί στους τζιχαντιστές.

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 × = είκοσι επτά