Τον σπιλώσαμε ταχαμου τον Γιάχο γιατί βγάλαμε τις αλήθειες.

Ότι παπαριά θέλεις ακούς και έχεις τα χάπατα να του λένε μπράβο.  Η αλαζονεία του ιλουστρασιόν μασελάκια δεν έχει όριο. Όλα για την προβολή του.

Η γραμμή ήταν να περάσουν τον «φωστήρα» πρώτο και έριξαν ένα πραγματικό κύριο τον Δημητράκη τον Βίγκλα που θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι του βεληνεκούς της καφρίλας του ακατανόμαστου. Πόσο ευτυχείς θα πρέπει να είναι οι υποψήφιοι παλιοί και νέοι όταν όλος ο μηχανισμός δούλεψε για τον πρωτοεισελθόντα στην παράταξη Γιάχο, λες και δεν υπήρχαν άλλοι επιφανείς άξιοι άνθρωποι? Όταν βλέπεις υγιή, αξιόλογα στελέχη με εμπειρία, αλλά και νέους ανθώπους να σκοντάφτουν, να πιάνουν πάτο και να προωθείται ο Γιάχος τι μπορείς να περιμένεις?

Μαγείρεμα κι αυτό

Αντί να ντρέπονται για το ποσοστό που έπιασαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, παριστάνουν τους νικητές.  Σγα τώρα μην οι κ.κ Γεωργούλας και Γιάχος έφερναν κάτι καλύτερο απ’ αυτό του Μάκη Φιλόπουλου ο οποίος θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση μετά το στραπάτσο που υπέστησαν  οι μεγαλόγλωσσοι και οι καφετζούδες όταν ονειρευόντουσαν ότι θα έπιαναν διψήφιο νούμερο.

Τι φάπα, τι στραπάτσο, τι καθίζηση, τι κατρακύλα παρά το ότι ο Γιάχος  έβγαλε στη σέντρα όλον τον 4ο ορ. και τη μισή δημοτική αρχή δεν κατέστη δυνατόν να περάσει τα αισχρά του μηνύματα στον ψηφοφόρο που δείχνει να έχει πια απεγκλωβιστεί από την πολιτική τακτική της λάσπης και τις αντιλήψεις του παρελθόντος και να αναγνωρίζει το ήθος και τα αμέτρητα έργα ενός ανθρώπου που κυριολεκτικά άλλαξε την εικόνα της πόλης. Πρέπει επιτέλους να ανασκουμπωθούν όλοι μαζί να πάρουν την απόφαση να διαλυθούν και να βάλουν  έναν νέο άνθρωπο μπροστά γιατί έτσι εξουσία ούτε την Δευτέρα Παρουσία δεν θα δούνε.  

Την ευχαριστήρια ανακοίνωση, διάγγελμα, με την υπόσχεση του Γιάχου ότι θα ταράξει την δημοτική αρχή στη νομιμότητα καλά θα κάνουν κάποιοι να την συγκρίνουν με όσα έχει πει παλαιότερα για τον κ. Κόκκορη και τον κ. Γεωργούλα για να δουν και την σοβαρότητα του ανθρώπου που γλύφει εκεί που έφτυνε. Τον σπιλώσαμε λέει γιατί βγάλαμε στη φόρα όσα οικτρά είχε πει κι ως γνωστό τα γραπτά πάντα μένουν και έχεις τα χάπατα και του δίνουν ψήφο.

Αλάνθαστος βρε παιδί μου ο ψηφοφόρος γυρνάει την πλάτη στις αξίες και επιβραβεύει τους πολιτικά ανάξιους.  Κάπως έτσι τα μηδενικά γίνονται νούμερα

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 6