ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ???

Εγώ δεν χρειάζομαι προστάτες, όμως η αλητεία πρέπει κάποτε να σταματήσει.

Ας πάρουν θέση όλοι οι Δήμαρχοι, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως παρατάξεων, όλοι οι αρχηγοί ανεξαρτήτως παρατάξεων να πούνε αν κατά καιρούς δεν υπέστηκαν ηθική πίεση ,αν δεν διασύρθηκαν από τον γνωστό ψωνισμένο τοπικό εισαγγελέα.

Ψωνάρα γνωστός ψυχάκιας δικομανής που υπαινίσσεται των κριτή των πάντων που κάθε φορά για ψήλου πήδημα σέρνει στα δικαστήρια ακόμα και αυτούς που ίσως από λάθος του πουν  καλημέρα. Αυτός έχει μηνύσει τους πάντες χωρίς υπερβολή κι αυτό το ξέρουν όλοι, υπάρχει μάλιστα η υποψία ότι έχει μηνύσει ακόμα και τον ίσκιο του. Αυτός ο δικομανής τέως χωροφύλακας και συνταξιούχος ΟΤΕ, έχει καταφέρει να υβρίζει τους πάντες όμως όλοι δίνουν τόπο στην οργή και τον αποφεύγουν για να μην τραβιούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Όλοι μας έχουμε υποστεί τον ψυχολογικό φόβο και την πίεση να μην πέσουμε στα δίχτυα του δικομανή παρανοϊκού που σήμερα παριστάνει τον εισαγγελέα της πόλης ενώ παλαιότερα όπως έχει ακουστεί  έκανε χρέη δανειστή.

Αμέτρητα τα συκοφαντικά σχόλια που έχω στο αρχείο μου από το γνωστό εκβιαστή υποκείμενο. Τέτοιους τιμητές της εντιμότητας και της κάθαρσης έχουμε στην πόλη. Αν λέω κάποια υπερβολή ας βγει ένας Γλυφαδιώτης που να έχει @ντρικά να με διαψεύσει. ΕΝΑΣ.

Είναι λυπηρό μετά από όλα όσα συμβαίνουν να μην βγαίνει κανείς ούτε από την συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση να καταδικάσουν τα αισχρά κατάπτυστα λιβελογραφήματα που ο δικομανής έστειλε στον άλλο ψυχικά διαταραγμένο φίλο του να το δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Γλυφάδας θα έπρεπε να έχουν πάει όλοι σε έναν εισαγγελέα. Αν εγώ σήμερα  έστω παρορμητικά ξεφύγω και πω το ελάχιστο για κάποιον δημ. Σύμβουλο θα με τραβάει στα δικαστήρια.

Αντίθετα με αυτόν κάνουν το παγόνι.

Απομονώστε τους αλήτες

αφήστε ένα σχόλιο


7 × = δεκατέσσερα