Τι τραβάμε τα αγόρια: Σοκ στο Χαλάνδρι – Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 40χρονος από την 38χρονη σύζυγό του

Όπως κατήγγειλε ο 38χρονος από το Χαλάνδρι και άλλες φορές κατά το παρελθόν η σύζυγός του του είχε ασκήσει ψυχολογική και σωματική βία

Θύμα ξυλοδαρμού από την ίδια του τη σύζυγο κατήγγειλε πως έπεσε πριν λίγες

ώρες ένας 40χρονος άνδρας στο Χαλάνδρι. Οι καταγγελίες από άνδρες θύματα δεν είναι συνηθισμένες, με την συγκεκριμένη να είναι μια από τις λίγες που καταγράφονται στα αστυνομικά χρονικά.


Πώς συνέβη το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να συνέβη χθες, Κυριακή, στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Βύρωνος, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου, η 38χρονη σύζυγος του έπειτα από έναν καυγά, τον χτύπησε με βιαιότητα σε διάφορα σημεία του σώματος του, αναγκάζοντας τον να προσφύγει στο τμήμα.

Εκεί, πέρα από την μήνυση που ζήτησε και τελικά υπέβαλε σε βάρος της 38χρονης συζύγου του, ζήτησε να εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να καταγράφουν τα τραύματα από τον τελευταίο ξυλοδαρμό.

Στους αστυνομικούς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ανέφερε πως και άλλες φορές κατά το παρελθόν, η σύζυγος του είχε ασκήσει πάνω του ψυχολογική και σωματική βία. Αυτή τη φορά όμως ο ίδιος, όπως υποστήριξε, βρήκε το θάρρος και αποφάσισε να καταγγείλει στις αρχές τα όσα ζούσε.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 9 =