Τι κάνουμε με δαύτον? Ο Ερντογάν απειλεί τώρα και με tweets στα ελληνικά – «Η Τουρκία δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τη ρητορική των απειλών και μετά το παραλήρημα από τη Σμύρνη για τα ελληνικά νησιά, έγραψε tweets στα ελληνικά με προκλητικές δηλώσεις και νέες απειλές κατά της Ελλάδας.

Ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε τα απειλητικά μηνύματα και στα αγγλικά, αναφέροντας πως η Τουρκία δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και καλεί την Ελλάδα να «συνετιστεί» για να μην «οδηγηθεί σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν».

Ακολουθούν τα μηνύματα του Ερντογάν στο twitter: «Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν.

Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν.

Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών».

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 × οκτώ =