ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

Είναι λυπηρό σε αυτή τη χώρα να επιβραβεύονται οι χείριστοι ,οι ανάξιοι και οι αγράμματοι.  Μια οδυνηρή έκπληξη και  αρνητικό σοκ υπέστησαν  όσοι πληροφορήθηκαν ότι ο μικρός πολιτικά Γιαννάκης Τζούβελης

επιβραβεύεται από την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για τους άθλους και τα κατορθώματα του με το αξίωμα του αντιπροέδρου στην κεντρική λαχαναγορά.

Κρίμα, κρίμα νομίζαμε ότι κάτι άλλαξε αλλά δυστυχώς βλέπουμε και πάλι να στηρίζονται οι αγράμματοι, οι υπονομευτές και οι αντάρτες λαμβάνοντας θέσεις και αξιώματα.

Ολέθριο το λάθος κάποιων υπουργών και πολιτευτών της κυβέρνησης έχει ήδη ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στηρίζοντας κυριολεκτικά έναν τελειόφοιτο νηπιαγωγείου, έναν αντάρτη για τις κουτοπονηριές του.

Οργή και θλίψη για την επιβράβευση του ανθρώπου που εν μια νυκτί κατέβασε την φωτο του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και άφησε άστεγη την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας για να γίνει προεκλογικό του ορμητήριο. Προφανώς οι φωστήρες της Πειραιώς δεν έχουν καταλάβει σε τι ολίσθημα έχουν πέσει  δημιουργώντας ήδη σοβαρές αντιδράσεις  στην τοπική κοινωνία που  τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Που είστε κύριε Μητσοτάκη, τέτοιους θέλουμε στην ΝΔ?

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + = 11