ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ Κ#ΛΟΠΑΙΔΙΑ: ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Επίθεση έκαναν σε εστιατόριο γνωστού σεφ στο Χαλάνδρι μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το εστιατόριο ανήκει στον σεφ Έκτορα Μποτρίνι και έρχεται λίγες μέρες μετά από καταγγελίες μάγειρα ότι υπέστη τα πάνδεινα στην κουζίνα του γνωστού σεφ.

«Οι πρακτικά ασκούμενοι είναι μιά ειδική κατηγορία εργαζομένων. Σε πολλές σχολές η πρακτική άσκηση είναι προαπαιτούμενη για την απονομή του τίτλου σπουδών και υπεύθυνος για την βαθμολόγησή της, είναι το εκάστοτε αφεντικό. Η συνθήκη αυτή είναι βούτυρο στο ψωμί της εργοδοσίας, την τροφοδοτεί με αναλώσιμο και δωρεάν εργατικό δυναμικό, το οποίο μάλιστα βγάζει αδιαμαρτύρητα όλη την βρωμοδουλειά της επιχείρησης, αφού ελλοχεύει η ακύρωση της πρακτικής και άρα της ακαδημαϊκής χρονιάς με ότι συνεπάγεται αυτό σε οικονομικό κόστος για τους σπουδαστές» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Σε άλλο σημείο προσθέτει: «Οι βαριές βιομηχανίες της Ελλάδας, τουρισμός και επισιτισμός/εστίαση, είναι σύγχρονα κάτεργα για τους εργαζόμενους και χρυσωρυχεία για τα μεγάλα αφεντικά. Το κράτος είναι εκεί να βάλει πλάτη στο κεφάλαιο. […] Αφεντικά θα μας βρείτε μπροστά σας».

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × 2 =