ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ???

Έντονο είναι το παρασκήνιο για την προ ημερών  απόφαση του Κώστα Κουκοδήμου να υποβάλει ξαφνικά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρξε κόντρα με τον Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τις αρμοδιότητες, διέρρευσε τελικά ότι η αιτία ήταν ότι ο κ. Κουκοδήμος είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με επιχείρηση που διατηρεί στην Πιερία και η οποία έχει πέσει έξω, γράφει το γνωστό «γαλάζιο» σάιτ antinews.
To εν λόγω σάιτ αποκαλύπτει σήμερα ότι ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης πριν από μερικές ημέρες ανάρτησε στα social media τα εξής:

«Αν κύριε Σαμαρά αποκαλυφθεί ότι υπουργός της κυβέρνησης σας πιθανόν να ήταν με νταβατζίδικη μεθόδευση ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, σε οικογενειακή επιχείρηση (Α.Ε) που μετείχε ως αντιπρόεδρος, υπάρχει μια απορία !!!! Θα τον καλύψετε; Ή θα τον εξαποστείλετε»;

Όπως ήταν αναμενόμενο, γράφει το antinews, προκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες αναταραχή και έπειτα από έρευνα αποδείχθηκε ότι αφορούσε την επιχείρηση του κ. Κουκοδήμου και κάποια χρέη που είχε στο Δημόσιο τα οποία και προσπαθεί να ρυθμίσει, καταλήγει το δημοσίευμα, το οποίο «στολίζει» με χαρακτηρισμούς τον κ. Καρχιμάκη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

αφήστε ένα σχόλιο


+ τρία = 7