ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΚΟΥ!

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την αήθη επίθεση του επαγγελματία συνδικαλιστή Μπαλασόπουλου, κατά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, προς αποκατάσταση της αλήθειας από τις παραδουλεύτρες της δημοσιογραφίας της λάσπης και τους διακινητές των ψευδών πληροφοριών που θέλουν πάντα να επιβάλουν την διαστροφή τους με κατασκευασμένα δημοσιεύματα παραπλανώντας έτσι την κοινή γνώμη ακόμα και κάποιους έγκριτους δημοσιογράφους που πιθανόν να μην γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία τους, καταθέτουμε και την άλλη άποψη, ώστε οι πολίτες να συγκρίνουν και ανεπηρέαστοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Ο  διαβόητος πρασινοφρουρός συνδικαλιστής τέως πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ και νυν πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας κ. Μπαλασόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι νίκες που έκανε καβάλα στη σκουπιδιάρα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, όπως επίσης θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι η εποχή της ντουντούκας και της τρομοκρατίας από τους «νταβατζήδες» συνδικαλιστές  και τους βαλτούς «ψευδοεπαναστάτες» έχει κι αυτή περάσει ανεπιστρεπτή και οι πολίτες πλέον δεν κοροϊδεύονται από τις «#ουτανιές» των πρώην Πασόκων και Νυν Συριζαίων που ενώ έχουν ξεσκιστεί στις κωλοτούμπες βγαίνουν ντε και καλά, πάλι στο αντάρτικο.

Μετά την ανακοίνωση του πάλαι ποτέ «άρχοντα των σκουπιδιών» που ως πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο δήμο Γλυφάδας έβγαλε για τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος έκανε το λάθος να μην τον ρωτήσει και χωρίς την έγκριση του να μεταθέσει δυο υπαλλήλους του δήμου που είχαν αραχνιάσει επί πολλές δεκαετίες στο ίδιο «ευαίσθητο» πόστο,  θα πρέπει να πούμε ότι οι ντεμεκ τσαμπουκάδες του εργοτοπατέρα Θέμη Μπαλασόπουλου αποδεικνύουν όχι μόνο της επιλεκτική του μνήμη αλλά και έναν απαράμιλλο ρεβανσισμό μιας ευτελούς μικροπολιτικής αυτών που θέλουν να κάνουν το «κουμάντο» στη πόλη.

Ερωτάται λοιπόν ο εργατοπατέρας κ. Μπαλασόπουλος να μας πει που ήταν τότε που ο « Οδυσσέας»  έτρεχε στη Νίκαια να δει αν ο Γιάμαλης ήταν ασθενής ή όχι και  που είχε σαν αποτέλεσμα  αργότερα να βρεθεί για ένα διάστημα ο εν λόγω υπάλληλος εκτός δήμου?

Τότε γιατί δεν κατήγγειλε το γεγονός στον αείμνηστο ευεργέτη του ο οποίος εν τω μεταξύ για την ιστορία και μόνο θα πρέπει να πούμε ότι διωχθέντα από τον ΑΝΟΓ τον προσέλαβε στο δήμο από το παράθυρο??

Αν και κατανοούμε πλήρως ότι πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία του ως πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Δήμο,  πρέπει όμως να πούμε ότι  η ευαισθησία του διέπεται από επιλεκτικό χαρακτήρα αρκεί μόνο να του θυμίσουμε ένα πιο πρόσφατο γεγονός αυτό της κ. Μαυρομάτη προϊσταμένης τότε στο Τμήμα Καταστημάτων, όταν ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κόκκορης την άλλαξε κι  από προϊσταμένη την τοποθέτησε απλή υπάλληλο στο Τμήμα Εσόδων όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα, χάνοντας έτσι το επίδομα της προϊσταμένης χωρίς να σας δούμε να πείτε κουβέντα?

Γιατί άραγε?  Μήπως δεν ήταν άνθρωπος του κομματικού σας περιβάλλοντος και για αυτό δεν δώσατε σημασία?  Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε και δεν σας είδαμε να πείτε κουβέντα. Μουγκαμάρα και άκρα του τάφου σιωπή. Γιατί άραγε?

Και έρχεστε σήμερα επειδή ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μετέθεσε μετά από 33 χρόνια τον επί 20 χρόνια Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών στη Διεύθυνση της Πολεοδομίας, να βγάλετε ανακοινώσεις στήριξης γιατί υπέπεσε ο Δήμαρχος σε ένα τέτοιο παράπτωμα και έκανε το λάθος να μην ζητήσει την άδεια  σας.

Ντροπή.

Όσο για την εσωτερική μετακίνηση του προϊσταμένου του Τμήματος Καταστημάτων στη θέση  του προϊστάμενου στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (παίρνοντας το επίδομα) που βλέπετε το μεμπτό?   Γιατί λοιπόν τόση πρεμούρα?

Η «γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται και τίμια»  και εσείς ο «άρχοντας των σκουπιδιών» που αμφιβάλουμε αν έχετε πιάσει ποτέ έστω ένα κάδο σκουπιδιών στα χέρια σας μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση του Δημάρχου αν τα χρόνια που θητεύσατε  ως πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ λαμβάνατε και κάνατε χρήση της νόμιμης συνδικαλιστικής άδειας ή παραμείνατε στη θέση του προϊσταμένου εισπράττοντας το σχετικό επίδομα και υπογράφοντας υπερωρίες εργαζομένων σαν να εργαζόσασταν κανονικά?

Παίρνατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ δεκάδες ώρες υπερωρίες? Μπορείτε να μας πείτε πότε πατάγατε στην εργασία σας και πότε κάνατε αυτές τις υπερωρίες (ακούγεται) της τάξης των 500 -600€, όσα δηλαδή ο μισθός ενός εργαζόμενου σε ένα Σουπερ Μάρκετ αφού όλη μέρα απασχολούσασταν στην ΠΟΕ ΟΤΑ?

Κύριε Μπαλασόπουλε μήπως αυτή η υπέρμετρη ευαισθησία σας πηγάζει από τις μεταθέσεις που τόλμησε να κάνει η Δημοτική Αρχή από «ευαίσθητες» θέσεις  κλειδιά σε  κανα – δυο εργαλεία σας και σας έπιασε αυτή η πρεμούρα?

Αν  τέλος ενδιαφέρεστε για τις πληροφορίες μας να σας ενημερώσω ότι μια παλιά καραβάνα από τον δήμο δηλώνει ότι μετά χαράς θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι σας στα τηλεοπτικά παράθυρα που εμφανίζεστε ώστε να σας αποδώσει τα “εύσημα”  του πρώην πρασινοφρουρού – εργατοπατέρα – συνδικαλιστή κα.

Κύριε Μπαλασόπουλε, η εποχή μας αποδεικνύει περίτρανα ότι τους σατράπηδες και τους μάγκες τους πάτησε το τρένο και εφεξής κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει την κοινωνία ούτε να προπηλακίζει ούτε να απειλεί και πολύ περισσότερο να κάνει το κουμάντο σε μια εκλεγμένη δημοτική αρχή με 62,69%  επειδή δεν πήρε την άδεια σας για δυο μεταθέσεις υπαλλήλων από αραχνιασμένες θέσεις σε ένα νέο πόστο. Αυτά που λέμε θα τα ακούσετε κι από στόματα συναδέλφων σας όταν και όποτε γίνει η γενική σας συνέλευση

ΥΓ

Τα όσα αναφέρατε στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Μυλωνάκη, είναι παντελώς ψευδή όσο δε  αφορά ότι η υπηρεσία πρασίνου είναι εντελώς μπάχαλο σας δίνεται η ευκαιρία σαν προϊστάμενος και άξιος συνδικαλιστής που είστε να την οργανώσετε καλύτερα.  Τέλος την πιο ηχηρή απάντηση κοινώς “φάπα”  σας την έδωσαν οι συνάδελφοι σας που δεν προσήλθαν στη γενική συνέλευση που καλέσατε και δεν  έγινε απαρτία.

Καληνύχτα σας.

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 8