ΤΑ “ΜΥΣΤΗΡΙΑ” ΤΟΥ ΣΕΞ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ … ΦΙΣΤΙΚΙΑ

Μύθοι, μυστήρια και περίεργα υπάρχουν παντού, αλλά στο sex περισσεύουν! Κάποια από όσα ακούγονται είναι όντως μύθοι, άλλα λιγότερο. Πάντως όλα χρειάζονται τις απαντήσεις τους.

  • Το πέος μπορεί να σπάσει. Όλοι έχουμε ακούσει για μια κοπέλα που ήταν τόσο βίαιη με το πέος του παρτενέρ της που… το έσπασε. Στο πέος δεν υπάρχει κάποιο οστό που σπάει τόσο εύκολα, αλλά οι χόνδροι που το στηρίζουν και που στην διάρκεια της στύσης, γίνονται άκαμπτοι. Το λεγόμενο “σπάσιμο πέους” σημαίνει τραυματισμός των χόνδρων αυτών. Αν το “σπάσιμο” είναι μεγάλο, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και επέμβαση.
  • Βοήθεια, κολλήσαμε! Υπάρχει και η γνωστή ιστορία με το ζευγάρι που έφτασε “κολλημένο” μέχρι την εντατική. Αυτό το φαινόμενο είναι μεν πολύ σπάνιο αλλά υπαρκτό και λέγεται penis captivus. Συναντάται όταν οι μύες του κόλπου σφίγγουν γύρω από το πέος, κάνοντάς τον πραγματική παγίδα για το διεγερμένο πέος. Από τη στιγμή όμως που θα υποχωρήσει η στύση, αυτό το “κόλλημα” παύει να υφίσταται.
  • Το στοματικό sex μπορεί να τυφλώσει. Υπάρχει στη… μυθολογία του sex και εκείνη η κοπέλα που χάρισε στο αγόρι της το πιο αξέχαστο στοματικό, αλλά το σπέρμα του την τύφλωσε. Το σπέρμα, φυσικά, δεν περιέχει συστατικά που μπορούν να τυφλώσουν. Το μόνο που μπορεί να τραυματίσει τα μάτια είναι η ταχύτητα και η δύναμη με την οποία μπορεί να εκτοξευτεί. Απ’ την άλλη, υπάρχει και η φημολογία για πρόσκαιρη απώλεια όρασης σε άντρες που τελείωσαν πολύ έντονα. Απώλεια όρασης μπορεί να υπάρξει για μερικά δευτερόλεπτα επάνω στην κορύφωση και πιθανότατα οφείλεται στον τρόπο που υπερλειτουργεί εκείνη τη στιγμή το καρδιαγγειακό τους σύστημα.
  • Τροφικές αλλεργίες μέσω σπέρματος. Λέγεται ότι αν μια κοπέλα είναι αλλεργική στα φιστίκια δεν πρέπει μετά από στοματικό sex να καταπιεί το σπέρμα του συντρόφου της, αν αυτός έχει προηγουμένως καταναλώσει μεγάλη ποσότητα απ’ αυτά. Παρότι κάποια συστατικά τροφών μπορούν να περάσουν από το στόμα στο σπέρμα του, αυτό δεν σημαίνει πως μια αλλεργία θα φανερωθεί τόσο εύκολα, μέσα από το στοματικό sex. Στο στοματικό sex χωρίς προφυλάξεις, το ζευγάρι κινδυνεύει περισσότερο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και πολύ λιγότερο από τις τροφικές αλλεργίες.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 9