ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ: ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Δυστυχώς τα όσα λέει σε ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον δεν είναι δυνατόν να  δημοσιευτούν αλλά δείχνουν τον πανικό του.

Βρίθει σε καθημερινή βάση από μίσος, συκοφαντίες, και λάσπη ο τοπικός “εισαγγελέας” της Γλυφάδας και  με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απειλές, επιδίδεται σε ένα μπαράζ  μηνυμάτων και σχολίων με στόχο να κάμψει την ψυχολογία μου, να με εκφοβίσει και να μου κλείσει το στόμα.. Ο γνωστός μανιώδης μηνυσάκιας  «με τις αναρίθμητες μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων δικηγόρων, κληρικών, δημοσιογράφων, δικαστών κ.α», μόνο στον Πάπα και στον πρόεδρο της Χιλής,  (κι αυτό με επιφύλαξη)  δεν έχει ακόμα υποβάλλει μηνύσεις ….

Εριστικός  υπερόπτης  σε νέο του μήνυμα με απειλεί ότι έχει ενεργήσει έτσι  ώστε να με μαζέψουν τα αστυνομικά όργανα. Εκφοβισμός. Εκφοβισμός  γιατί δεν αντέχει την ιδέα ότι μπορεί να επιμένω να στέκομαι απέναντί του να τον αντιμετωπίζω  και να του καταστρέψω την εικόνα του αδέκαστου τιμωρού του συστήματος που έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί τους πάντες, τσαλακώνοντας ανθρώπινες αξιοπρέπειες. Δια του λόγου το αληθές δείτε ένα ακόμη εκφοβιστικό μήνυμα  από τα δεκάδες που έχω στο αρχείο μου για να καταλάβετε την ποιότητα του ανθρώπου και δώστε προσοχή  στην σύσταση που μου κάνει για να μην πάθω τα ίδια με κάποιον συνάδελφο μου.

Giannakopoulos Anastasios
΄
tasosgian48@yahoo.gr
92.119.202.25

 ΚΑΡΑΧΑΛΙΕ, ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΟΝΥΧΤΑ. ΤΕΛΟΣ.

Ο γνωστός Γιαννακόπουλος.

Ο τοπικός μας σταρ που εκτός των άλλων προσόντων που έχει, μας παρουσιάζεται τελευταία  (κατά δήλωση του πάντα)  και ως  «αρσενικότατος».  ¨Όμως πόσο αρσενικός μπορεί να είναι ένας άντρας όταν έχει απολέσει το φιλότιμο και την μπέσα κι όταν στο λεξιλόγιο του δεν υπάρχει η λέξη συγνώμη παρά μόνο η λέξη εκδίκηση?

Όσο ο φόβος του για την πραγματικότητα και την αλήθεια μεγαλώνει, τόσο θα επιμένω να τον αποκαλύπτω και να γκρεμίζω τον μύθο του.

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 2