ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΠΟΤΑΜΙ”. ΣΤΑ @Ρ#Ι#Ι@ ΜΑΣ!

«Αν το θέλει και εκείνο θα κατέβω στις εκλογές», τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις – Νωρίτερα αφιέρωσε στον κ. Σκουρλέτη το τραγούδι «Πιο χαμηλά Λόλα» σχετικά με τον «κουμπαρά» και την προεδρική εκλογή

«Είμαι μέσα στο Ποτάμι. Αν το θέλει και εκείνο θα κατέβω στις εκλογές», αυτό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο Bήμα FM ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Τατσόπουλος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τα περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτήρισε «ολίσθημα» την στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια με ένα τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια σχολίασε την αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη στο δημοσίευμα της Contra News για τον «κουμπαρά» που συνδέεται με την προεδρική εκλογή. Το τραγούδι είναι το «Πιο χαμηλά, Λόλα» το οποίο ο κ. Τατσόπουλος την Τετάρτη το αφιέρωσε επίσης στον κ. Σκουρλέτη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Μάλιστα, το συνδύασε με ένα κείμενο που βρίθει υπαινιγμών. «Μα τι κακόπιστοι που είστε. Τι εμπαθείς. Τι σκ…ψυχοι. Μιλώντας για κουμπαρά, ο Σκουρλέτης δεν αναφερόταν σε αργυρώνητους βουλευτές. Αναφερόταν στα αγαθά της αποταμίευσης», ήταν η λεζάντα που συνόδευε το τραγούδι.

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = δεκαέξι