ΣYZΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ !

Η τελευταία του επιθυμία και το παράπονο της οικογένειαs

Aντικείμενο συζήτησης έχει γίνει το ενδεχόμενο εκταφής του Αντώνη Βαρδή μία ημέρα μετά την κηδεία του! Αφορμή στάθηκε μία από τις τελευταίες επιθυμίες του καταξιωμένου δημιουργού και το παράπονο μελών της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει στα social mediaτόσο η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, όσο και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος, επιθυμία του καλλιτέχνη ήταν να ταφεί στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του, κάτι που είχε ζητήσει με λαχτάρα από τα παιδιά του, πριν «φύγει» από την ζωή.

Αν και η οικογένεια απευθύνθηκε στους αρμόδιους για να κάνει πραγματικότητα την τελευταία του επιθυμία, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω του σχετικού Νόμου. Πλέον, οι συγγενείς του Αντώνη Βαρδή ετοιμάζονται να προχωρήσουν στη δημιουργία ιδρύματος με το όνομά του, ώστε να καταφέρουν να ταφεί η σορός του στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του!

Το κτίσμα που θα στεγάσει το ίδρυμα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου είκοσι μέρες, θα είναι σχεδόν 50 τετραγωνικά και θα αποτελέσει χώρο συνάντησης φίλων και συνεργατών του εκλιπόντος μία φορά την εβδομάδα, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και για άλλους κοινωνικούς σκοπούς.

Με τον τρόπο αυτό, η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή να ταφεί στο εκκλησάκι που έφτιαξε στο σπίτι του θα γίνει πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει πως ο φρεσκοφτιαγμένος τάφος στο κοιμητήριο της Παιανίας δεν θα είναι η τελευταία του κατοικία…

αφήστε ένα σχόλιο


6 − = τρία