ΣTO AΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ!

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, που ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες, πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης, καταθέτοντας στους αστυνομικούς για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει «σεισμό».

Ένας δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε μαζί με τον κ. Ψινάκη και του αποκάλυψε ότι μόλις μία ημέρα πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα.

Ο κ. Ψινάκης μαζί με τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Μάκρης. Και οι δύο άντρες κατέθεσαν στις αρχές όσα γνώριζαν, ενώ -όπως είναι φυσικό- η κατάθεση του δημοτικού υπάλληλου διήρκεσε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνη του Ηλία Ψινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Ψινάκης, που εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα στις εκλογές του Μαΐου με ποσοστό 53,55% και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, στην πρώτη επίσημη ομιλία του ως επικεφαλής στους υπαλλήλους του δήμου, τούς ζήτησε να κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων και να ξεχάσουν πρακτικές του παρελθόντος. «Να είστε ευγενικοί με τον κόσμο και εργατικοί», τούς είπε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά, τέλος, στις υποσχέσεις του προς τον κόσμο, κατά την ορκωμοσία του είχε τονίσει: «Δεν θέλω διχόνοια και μιζέρια, θέλω να είναι όλοι ενωμένοι και να πιστέψουν ότι βάλαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου τις βάσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να λέει “ΘΑ” γιατί πιστεύω πως μόνο οι πράξεις μιλάνε».

«Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες, με ενδιαφέρει αυτό που θα κάνω εδώ στο δήμο με την καλή έννοια, υποστηρίζομαι και στηρίζω νέους ανθρώπους γιατί αυτοί είναι που έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις», είχε υπογραμμίσει, μεταξύ άλλων.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 1 =