Συνελήφθη ο πολύτεκνος βιαστής των βορείων προαστίων. Κουρέας ο δράστης που είχε τρομοκρατήσει την περιοχή.

Στη σύλληψη ενός άνδρα 31 ετών για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου την τελευταία τετραετία προχώρησε η Αστυνομία. Ήδη  ο νεαρός ομολόγησε, ενώ αναγνωρίστηκε και από τα θύματά του.

Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.  Έπειτα από έρευνα, που διεξήχθη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας εντόπισαν το πρωί της Τρίτης και προσήγαγαν από το Κορωπί τον 31χρονο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο δράστης κινούμενος με διαφορετικό κάθε φορά αυτοκίνητο, ιδίως σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναζητούσε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες εντόπιζε συνήθως σε στάσεις

Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει στο όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί, ασκώντας βία και απειλές με κατσαβίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα. Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Πρόκειται για τον Κουρέα Νικόλαο του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + οκτώ =