ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 17η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ(ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ)», που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Γ. Γεννηματά αρ.26 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Τασίας ΖΕΡΒΑΚΗ του Ιωάννη.

2. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ» , που βρίσκεται στην οδό Πανδώρας αρ. 18 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΡΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ του Χαράλαμπου.

3. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ & ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (καφετέρια – πιτσαρία – μπαρ)», που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 145 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Πηνελόπης ΚΑΝΕΛΛΟΥ του Σταύρου.

4. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης «ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ» που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Γ. Γεννηματά αρ.92 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Παύλου ΦΛΟΚΑΛΗ του Δημητρίου.

5. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα τριών ετών, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργεί ως «Επιχείρηση μαζικής εστίασης και διάθεσης πλήρους γεύματος» ιδιοκτησίας της ¨EL RESTO BAR I.K.E.¨στην οδό Αγ. Ιωάννου αρ. 13 του Δήμου μας.

6. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα τριών ετών, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο ¨LA PASTERIA¨ ιδιοκτησίας της ¨ΝΤΕΛΙ ΓΛΥΦΑΔΑ Α.Ε.¨ στην οδό Πλ. Βάσως Κατράκη αρ.6 του Δήμου μας

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

α/α O Aντιδήμαρχος

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δώδεκα