Συναγερμός στον Κορυδαλλό – Εξαφανίστηκε 14χρονη

Ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στον Κορυδαλλό, καθώς εξαφανίστηκε μια 14χρονη, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, ύστερα από αίτημα της οικογένειας της ανήλικης.

Συγκεκριμένα, εξαφανίστηκε απογευματικές ώρες στις 02/07/2023, από την περιοχή του Κορυδαλλού Αττικής, η Βενετία Λ., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 03/07/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βενετία Λ. έχει καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,65 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι, μαύρο τζιν και άσπρα-μπλε Nike παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 9