Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Ευαγγελίας από τον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς στις 4 Δεκεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, η 16χρονη Ευαγγελία Μ.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευαγγελίας σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευαγγέλια Μ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς στις 4 Δεκεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, η 16χρονη Ευαγγελία Μ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευαγγελίας σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευαγγέλια Μ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε λευκή φούτερ μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 7 =