ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ: ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΙΝΤΕΟ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ;

Σόκ και Δέος προκαλεί η κίνηση της Ρωσίας να διεξάγει δοκιμαστική εκτόξευση στις 26 Δεκεμβρίου 2017 του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου RS-12M Topol από τον κρατικό κεντρικό σταθμό δοκιμών Kapustin Yar στην περιοχή Astrakhan.

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σόκ δεν ήταν που έγινε μια συνηθισμένη Ρωσική δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, αλλά οτι διέσχισε πάνω απο τον ουρανό ( εναέριο χώρο) Ουκρανίας,Ουγγαρίας,Σλοβακίας,Τσεχίας, απροειδοποίητα, με τη αεράμυνα και τα ραντάρ των χωρών αυτών, να μην εντοπίζουν και να μην παίρνουν πρέφα τίποτα!

Πολύ πολίτες των χωρών αυτών είδαν έντρομοι(το βράδυ) μια περίεργη λάμψη στον ουρανό, και έκαναν λογο για UFO! Με 2 εντυπωσιακά βίντεο στο διαδίκτυο να καταγράφουν τις μαρτυρίες αυτές, με σατιρικές αναφορές του τύπου:Καλημέρα, Χριστουγεννιάτικα χαιρετίσματα από το Kρεμλίνο!

Δείτε εδώ τα Βίντεο: 1) https://giphy.com/gifs/l0HUqp4CsqD9qAd2M/fullscreen και :2) https://www.youtube.com/watch?v=0bKN8lqXxAk

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ελήφθησαν πειραματικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό την ανάπτυξη αποτελεσματικών μέσων για την υπέρβαση της πυραυλικής άμυνας και τον εξοπλισμό τους με μια πολλά υποσχόμενη ομάδα ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων.

Οι διαδρομές των δοκιμών επιτρέπουν τον έλεγχο του μελλοντικού εξοπλισμού μάχης ικανό να ξεπεράσει τα σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, συμπεριλαμβανομένης της προοπτικής διαμόρφωσης τους σε όλο το φάσμα των πιθανών συνθηκών ως προς τους στόχους, πριν παραδοθούν στον Στρατό ξηράς-Ναυτικό!

Μέχρι το τέλος του έτους, θα δοκιμαστεί ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος μεγάλης εμβέλειας Sarmat, ο οποίος περιέχει την ιδέα του «τροχιακού βομβαρδισμού» – ένα εξαιρετικό όπλο, που αχρηστεύει το Αμερικανικό αμφιλεγόμενο αντιπυραυλικό σύστημα άμυνας THAAD.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης – email: spyros.priftis76@yahoo.gr

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − 1 =