ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΞΩΝΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Γλυφάδα, 26 Φεβρουαρίου 2013

1) Συμμετοχή στη δεντροφύτευση της Αιξωνής Γλυφάδας στις 24/2/2013. 

Με ομάδα 30 ατόμων και πολύ κέφι, ο σύλλογός μας μετείχε δυναμικά στη δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στις 24/2/2013 στην Αιξωνή Γλυφάδας και την οποία διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο Δήμος της Γλυφάδας και ο ΣΠΑΥ.

Ο σύλλογός μας μετέχει και στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που – μεταξύ άλλων – στόχο έχουν την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

2) Εκλογές ανάδειξης νέων οργάνων διοίκησης του συλλόγου. 

Σε άριστο κλίμα και με απόλυτη τάξη διεξήχθησαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στα γραφεία του συλλόγου, οι εκλογές ανάδειξης νέων οργάνων διοίκησης.

Με αθρόα συμμετοχή μελών και το παραδοσιακό παρακαθ’ (γλέντι), η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, ενώ μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι, κατά σειρά εκλογής, υποψήφιοι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 

Κυριάκος Τιλγκερίδης, Αθηνά Μουσούλη – Αμανατίδου, Αφροδίτη Αργουσλίδου, Ελευθερία Κουρτζόγλου, Θωμαίς Παπαρά, Δημήτρης Νικολαίδης, Σοφία Σαλωνίδου, Χρυσούλα Χριστόγλου και Γεραλίδης Λάζαρος. 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 

Μαρία Πανάρετου, Κωνσταντίνα Αργουσλίδου και Παναγιώτα Κυριακίδου 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα σε ειδική προς τούτο συνεδρίασή του, που θα διεξαχθεί στην Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.- 

Για το Διοικητικό συμβούλιο,

ο σύμβουλος που πλειοψήφησε

Κυριάκος Β. Τιλγκερίδης

αφήστε ένα σχόλιο


− 5 = δυο