ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην  κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”  στην Τερψιθέα Γλυφάδας  την  Κυριακή 24-2-2013  και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” για τη συμπλήρωση εκατό ετών από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Η  εκδήλωση πλαισιώθηκε από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου συνοδεία της παραδοσιακής  ορχήστρας του Θ. Γεωργόπουλου και από την παιδική χορωδία που έκανε και την έναρξη της εκδήλωσης με το δημοτικό τραγούδι “ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο  Μητροπολίτης Γλυφάδας -Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης-Ελληνικού  Σεβασμιώτατατος  κ.κ.  Παύλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορης, ο ντιδήμαρχος  Οικονομικού κ. Ευστ. Γεωργούλας, η Αντιδήμαρχος Διοικητικού κ. Μ. Βουγιουκλή, ο ντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  και πρόεδρος της Ένωσης  Κρητών Γλυφάδας “Η ΚΡΗΤΗ”  κ.Γ.Σηφάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Σπ. Δήμου, Γ. Αγγελόπουλος, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου και Δημ.Σύμβουλος κ. Δάφνη Χαρίση Μπίλια, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων  και συλλόγων  Ηπειρωτών μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Κεντρικός ομιλητής ο καθηγητής δημόσιας διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου  κ. Δονάτος Παπαγιάννης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα και τις προεκτάσεις του.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η ΚΡΗΤΗ”  με χορευτικό και μουσικό τμήμα προς τιμήν της εθελοντικής συμμετοχής των Κρητών αγωνιστών στην απελευθέρωση της Ηπείρου και των Ιωαννίνων.Η ιστορική αναδρομή και η προβολή οπτικοακουστικού υλικού έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου εκπαιδευτικό κ. Μ. Δοκοπούλου ενώ την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε ο Γεν. Γραμματέας κ. Τ.Κατοπόδης. Εκ μέρους της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας ο Πρόεδρος κ. Γ. Σηφάκης προσέφερε ενθύμιο τιμής ένα φιλοτεχνημένο κρητικό μαχαίρι  στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μ.Δοκοπούλου,ενώ τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου  κ Γρ. Ζιάκας(Αντιπρόεδρος), κ. Αλ.Μπάκα (Ταμίας), κ. Φ.Σιούτη(Έφορος), κ. Ν.Ιωάννου(Μέλος) και κ. Μ.Στέφος(Μέλος) προσέφεραν τιμητικές ανθοδέσμες στους συντελεστές της εκδήλωσης. Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” ευχαριστεί τους ευγενικούς  χορηγούς για την υποστήριξή τους και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + ένα =