ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Η ΠΙΝΔΟΣ – ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” την Κυριακή 3-3-2013 και ώρα 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του “Palace Hotel” στη Γλυφάδα.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κ. Κωνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας κ. Ευστ.Γεωργούλας, η Πρόεδρος της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες” κ.Αθηνά Λυγνού, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ελ.Μαυρακάκη, κ. Σπ. Καραντζιάς, κ. Ι.Τζούβελης, κ.Δ.Ακρίβος, κ.Φ.Μπενέτος , κ. Δάφνη Χαρίση Μπίλια, ο δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Λ.Τογρίδης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, αδελφοτήτων, Ηπειρωτών και φίλων του Συλλόγου. Την παραδοσιακή πίτα ευλόγησε εκ μέρους την Μητρόπολης Γλυφάδας ο Πατέρας Γεώργιος.

Ακολούθησαν παραδοσιακοι χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου συνοδεία της ορχήστρας του Θοδωρή Γεωργόπουλου και στη συνέχεια χορός και Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθειά τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ

 

pita 2 pita 3 pita 4 pita 5

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = τρία