ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας.

Με αφορμή το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε ο Σύλλογός σας, ως συνέχεια παλαιότερων επιτυχιών, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ολόθερμες ευχές μας για ακόμα καλύτερη πορεία.

  • Η πρώτη θέση που κατέλαβε η ομάδα γυναικών στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και τα 8 μετάλλια που έλαβαν οι αθλήτριες και οι αθλητές σ’ αυτό,
  • η συμμετοχή της ομάδας γυναικών στους Βαλκανικούς Αγώνες, στο Πιτέστι Ρουμανίας και οι καλές θέσεις που έλαβαν,
  • τα 4 μετάλλια στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics Hellas στο Los Angeles για άτομα με αναπηρίες,

επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, για άλλη μια φορά, τη σοβαρή, άοκνη και υψηλού επιπέδου δουλειά που πραγματοποιείτε στο Σύλλογό σας.

Αξίζουν επομένως συγχαρητήρια, στις αθλήτριες, τους αθλητές, τις προπονήτριες, τους προπονητές, φυσικά στο Δ.Σ., αλλά και τους γονείς γι’ τα επιτεύγματα αυτά, που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, αλλά και προβάλλουν την πόλη μας, τόσο Πανελλαδικά, όσο και διεθνώς.

Όπως γνωρίζετε, επι χρόνια τώρα, οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε το έργο σας, το οποίο πρέπει να έχει την αναγνώριση και την έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και της πολιτείας. Προς αυτή την κατεύθυνση με συνέπεια συμβάλουμε.

 

Με εκτίμηση

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 40