Συγχαρητήρια Δήμαρχε: Εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων από τα σχολεία της Γλυφάδας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Έπρεπε να δείτε τα χαμόγελα και τη συγκίνηση !

Των πρωτοετών φοιτητών, που βραβεύσαμε για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.
Των δευτεροετών φοιτητών, που επίσης βραβεύσαμε, αφού πέρυσι λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τη σχετική εκδήλωση.
Των γονιών τους.
Και τη δική μας φυσικά !
Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων από τα σχολεία της Γλυφάδας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα και με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Ταυτόχρονα αναδείξαμε μέσω κλήρωσης 130 τυχερούς (65 για την κάθε χρονιά επιτυχόντων), που θα συμμετάσχουν σε εξαήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στο Βέλγιο και τη Γαλλία, με δαπάνες του Δήμου Γλυφάδας.
Τους ενημερώνουμε ότι λόγω της έξαρσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας και της εμφάνισης νέας μετάλλαξης, το ταξίδι δεν θα γίνει το Δεκέμβριο, όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά με το νέο έτος, μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, καθώς και στους δασκάλους και τους καθηγητές τους !
Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη και τους εργαζομένους του Δήμου μας για την εξαιρετική προσπάθεια και στις δύο εκδηλώσεις βράβευσης των παιδιών μας.
Καλή δύναμη στους μαθητές της τρίτης Λυκείου των σχολείων της πόλης μας και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους στο τέλος της σχολικής χρονιάς !
Θα είμαστε εκεί του χρόνου τέτοιες μέρες, να τους βραβεύσουμε και να τους χειροκροτήσουμε όλοι μαζί.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 6