Συγχαρητήρια Δήμαρχε: Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Στα «Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη», ένα από τα αγαπημένα διηγήματα, «όλα τα καλούδια περίμεναν τους συνδαιτυμόνες».

Έτσι πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά σε όλα τα σπίτια: Γεμάτα καλούδια, με όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια για να περάσει όμορφα τις μέρες των γιορτών.
Αυτό προσπαθούμε να διασφαλίσουμε κάθε χρόνο στη Γλυφάδα μας.
Φέτος ξεκινήσαμε ακόμα νωρίτερα τη διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Mοιράζουμε σε όλους τους δικαιούχους προϊόντα που συγκεντρώσαμε χάρη και στις δικές σας προσφορές, μέχρι και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.
Με προκαθορισμένα ραντεβού, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, λόγω των μέτρων για την πανδημία.
Η διανομή αφορά περισσότερους απο 2.000 κατοίκους της πόλης μας που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.
Γαλοπούλες, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας είναι ορισμένα από τα προϊόντα που διατίθενται, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου θα δοθούν πρωτοχρονιάτικες πίτες.
Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ από καρδιάς την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Λένα Δεναξά για τον συντονισμό και όλα τα παιδιά των κοινωνικών μας δομών για την εξαιρετική προσπάθεια.
Ευχαριστούμε ασφαλώς και όλους όσους και φέτος με τις δωρεές τους συνέβαλαν καθοριστικά για να καλυφθούν οι ανάγκες. Θα τους ευχαριστήσουμε και ονομαστικά – όπως κάθε φορά – μετά το τέλος της διανομής.
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και σε όλους !

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 16