ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ “ΜΠΟΙ” ΤΟΥ.

Ω ρε Γιάχο πας να μας τρελάνεις;  

Ο Κόκκορης “βλαχάκι εσύ  Πρωτευουσιάνος”; 

Χθεσινός υποστηρικτής και σημερινός κατήγορος, μέλος της αντικοκκορικής ομάδας, φίλος και υμνητής ψυχικά διαταραγμένων προσωπικοτήτων αποδεικνύεται ο Παναγιώτης Γιάχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Γιάχος προέβη σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική ανακοίνωση για το πρόσωπο του δημάρχου Κώστα Κόκκορη που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το τι τέλος πάντων Θεό πιστεύει.

Στον κ. Γιάχο δεν χρειάζονται να δοθούν απαντήσεις, είναι προφανές ότι επειδή κάποια πράγματα δεν του βγήκαν και έφαγε επανειλημμένα πόρτα από τον Κόκκορη, πασχίζει τώρα να αποδειχτεί χρήσιμος στην νέα του ομάδα.

Επειδή όμως νομίζει ότι απευθύνεται σε μ@λ@κες εμείς οφείλουμε να ρωτήσουμε. Αυτός δεν ήταν που πριν τριάμισι χρόνια έκοβε φλέβες στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τα ψηφοδέλτια του Κόκκορη; Ο Γιάχος δεν ήταν που επαινούσε τον Κόκκορη στο δημοτικό συμβούλιο και ζητούσε από το σώμα να του εμπιστευτούν την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη; Αυτός δεν ήταν που ζήτησε να μπει στην Επιτροπή Αγώνα Χωροθέτησης του νέου νεκροταφείου για να μαζέψει ψηφαλάκια για αργότερα; Σήμερα τι άλλαξε και μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε με τον Κόκκορη, έγινε υβριστής του; Μήπως επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις και στα κέφια του ο Κόκκορης;

Το άγχος είναι αναμφίβολα ένα αίσθημα που διακατέχει όλους αυτούς που “ψάχνουν” στέγη αλλά δεν τους θέλει κανείς, εμείς να ευχηθούμε στον κ. Γιάχο να βρει επιτέλους την Ιθάκη του….

Ένας δημότης.

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 + εννέα =