Στον αγύριστο! Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: Φεύγω από την Ελλάδα, δεν μπορώ να περπατήσω μόνη και να φορέσω το κόκκινο καπέλο μου

Η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, που είχε το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε γνωστό σε συνέντευξή της στην Ολλανδία πως θα φύγει από την Ελλάδα, καθώς δεν νιώθει πλέον ασφάλεια.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ κατήγγειλε στο ολλανδικό μέσο ΝU.nl πως δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος την έβρισε και της πέταξε πέτρα.

«Καθώς πήγαινα σπίτι σε έναν σκοτεινό δρόμο, ένας άντρας πέταξε μια πέτρα στο κεφάλι μου. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και Τούρκο κατάσκοπο και είπε ότι έπρεπε να πάω στον Ερντογάν. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα σπίτι. Αυτό ήταν λίγο τρομακτικό», ισχυρίζεται η Ολλανδή δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ πρόσθεσε: «Δεν μπορώ πια να περπατήσω μόνη μου, δεν μπορώ να φορέσω το κόκκινο καπέλο μου».

Όπως σημειώνει την Κυριακή, το σωματείο δημοσιογράφων ήρθε σε επικοινωνία αμέσως με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία, με την Μπέουχελ να αναφέρει: «Τότε με συμβούλεψαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν».

αφήστε ένα σχόλιο


δυο − = 0