ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΕΪ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!

Τελικά ως φαίνεται ο ανδρισμός των δυο συνεταίρων  ξεχειλίζει.

Ακόμη περιμένω απάντηση από τα δυο παρατράγουδα να μου πουν  τι θα έκαναν αν αποφάσιζα να τους βγάλω  ξεβράκωτους  με τον ποπό  τους σε δημόσια θέα, όπως έκαναν αυτοί στον δήμαρχο.

Όμως μάταια. Παριστάνουν τους άντρες αλλά αντί βαρβατίλας  αναδύει  μια άλλη δυσάρεστη οσμή που τελειώνει κι αυτή σε –ίλα.

Κρίμα γιατί θα μπορούσαν να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη για αυτήν την επαίσχυντη πράξη τους, αλλά νομίζω  δεν θα το κάνουν. Νανάκια, άρρωστα ψυχικά ανθρωπάκια που θέλουν να δοξαστούν με τέτοια διαστροφικά χυδαιοδημιουργήματα από ένα κοινό  που είναι όμοιο με αυτούς. Το είπα και πρόσφατα σε δημοσίευμα μου και το επαναλαμβάνω. «Είναι κοινά αποδεκτό ότι η δημοσιογραφία του κώλου χρειάζεται να στηρίζεται από το κοινό του κώλου και δυστυχώς στην πατρίδα μας υπάρχουν και τα δυο εν αφθονία».  Αριστούχοι της μεγάλης του Γκαίμπελς σχολής δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να παραπληροφορούν  την κοινή γνώμη ξεσκίζοντας την αξιοπρέπεια όσων δεν γίνονται πειθήνια όργανα τους , όσων δεν ενδίδουν στις απαιτήσεις τους.

Ζούμε  σε μια κοινωνία που λίγο πολύ ο καθένας μας γνωρίζει καλά τον απέναντί του κι αυτοί  οι δυο ξεπεσμένοι συκοφάντες το μόνο λάφυρο που κατάφεραν να πάρουν είναι η χλεύη των πολιτών. Είναι καιρός να τους πολεμήσουμε. Είναι καιρός να γυρίσουμε την πλάτη στους εμπνευστές της χυδαιότητας και της λάσπης.

Μην τους φοβάστε απομονώστε τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τόσα χρόνια φίλοι ο επί των αφοδεύσεων και ο δήθεν ενεργός δημότης στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλον.

 

Γιάννη; Γιατί μαλώνεις τα καλά παιδιά; Θα φας καμιά μήνυση και μετά άντε να τρέχω για μάρτυρας

Λιάκο εγώ; Ποιο καλό παιδί μαλώνω

 

ΕΟΝ ΕΝΕΡΓΟ

 

ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΑΛΑΚΑ

 

Η ΤΟΝΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 2