ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ

«Έδωσα τα στοιχεία στην κυρία Γκουτζαμάνη να τα αξιολογήσει. Ανέφερα ονόματα και πιστεύω ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες» δήλωσε οΓιάννης Πανούσηςεξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο…
όπου πήγε προκειμένου να προσκομίσει στοιχεία μετά τα όσα υποστήριξε για τον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας και τις σχέσεις πολιτικών με μέλη οργανώσεων που στοχεύουν στη διατάραξη της ασφάλειας.O κ. Πανούσης παρέμεινε στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου περίπου 20 λεπτά.

Όσον αφορά στις καταγγελίες, το πρώην κυβερνητικό στέλεχος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικο-πολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς. Εγώ είπα σε μια παρέα ότι χρωστάω δύο πράγματα στον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, που με έβαλε (στην κυβέρνηση) και, δεύτερον, που δεν με έβαλε τη δεύτερη φορά στην κυβέρνηση, γιατί νομίζω ότι με προστατεύει. Δεν κάνω εγώ γι’ αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να κάνουν, να αρπάζουν και να λέω “δεν πειράζει, είμαι υπουργός”».

fimotro.

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 45