ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

“Θέλω να απευθυνθώ στους βουλευτές της συμπολίτευσης. Εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη”, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου της βουλής.

“Είναι ξεκάθαρο ότι οι κύκλοι της νέας τάξης πραγμάτων, οι κύκλοι της Γερμανίας με επικεφαλής τον κ. Σόιμπλε  θέλουν η Ελλάδα να αποτελέσει το παράδειγμα της επικυριαρχίας της Γερμανίας, των τραπεζιτών και της νέας τάξης πραγμάτων.

Η συνθηκολόγηση είναι προιόν ενός εκβιασμού ενός πραξικοπήματος. Είναι μια συνθηκολόγηση, αλλά αυτή η συμφωνία αν δεν επικυρωθεί σήμερα όχι από την πλειοψηφία της βουλής, από τους βουλευτές όμως της συγκυβέρνησης, τότε δεν θα υπάρχει ποτέ ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη” τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:”Καλώ τους συναδέλφους βουλευτές όλους να αντιληφθούν ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή κάτω από τεράστιο εκβιασμό.

Καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε κατά της δική μας συνείδησή, αλλά καλούμαστε όλοι να αποδείξουμε ότι υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογουν αλλά δεν παραδίδονται”.

 

 

dexiextrem

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 + τρία =