ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

Δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα, σαν αυτές που ήδη υπάρχουν”, τόνισε ο πρώην υπουργός και διαγραφείς από τη ΝΔ σε συνέντευξή του σε κυριακάτικο Τύπο. Τα σχέδια για τη σύσταση νέου πολιτικού κόμματος

Έτοιμος για την ίδρυση νέου κόμματος εμφανίζεται ο διαγραφείς βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας.

“Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο”, δηλώνει στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News.

Θέτοντας μάλιστα την ταυτότητα του πιθανού νέου κόμματος, ο πρώην υπουργός τονίζει πως στέκεται στο “μέγεθος”, την “ποσότητα” και “ποιότητα”, υπογραμμίζοντας πως “εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν”.

Ερωτηθείς για το ποιο πιστεύει πως είναι το πλεονέκτημά του, ο κ. Πολύδωρας απαντά: “Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική”.

Παρά ταύτα, ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Πηγή:news247.

αφήστε ένα σχόλιο


7 × ένα =