ΣΤΑ ΡΙΑΜΑΣΠΑΠΑ: ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

Κάνοντας λόγο για «ατελείωτη ξεφτίλα», o γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να κατεβάσει την «Ισορροπία του Nash», μετά το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε επειδή το έργο στηριζόταν στο βιβλίου του εκτελεστή της 17Ν Σάββα Ξηρού.

«Κατέβηκε η θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο βασισμένη στο βιβλίο του σύντροφου Σάββα ‘Η Μέρα Εκείνη’, μετά τις αντιδράσεις. Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα κουμάντο κάνει μια κλίκα βαρώνων και ληστών μαφιόζων, η λούμπεν μεγαλοαστική τάξη, με την καθοδήγηση πάντα της αμερικάνικης πρεσβείας. Ατελείωτη η ξεφτίλα για αυτή την κυβέρνηση», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Έκτωρ Κουφοντίνας στο Facebook.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εθνικό

Έπειτα από την ανακοίνωση της ματαίωσης των παραστάσεων του έργου, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία αφίσα που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 την Παρασκευή 29/01, έξω από το κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 22.

αφήστε ένα σχόλιο


+ ένα = 6