ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΙ DOLCE & GABBANA: ΕΠΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πολύ προσεγμένες εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος παρέκκλινε από τη συνήθειά του αυτή.

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ εμφανίστηκε σε εκδήλωση ναι μεν με ένα καλοκαιρινό κοστούμι, πιθανότατα λινό, σε μπεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε μάλιστα με μία γαλάζια ποσέτ, η επιλογή που έκανε όμως σε υπόδημα εξέπληξε τους πάντες. Αυτό γιατί ο κ. Κατρούγκαλος αντί για παπούτσι έβαλε… σαγιονάρα.

Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου, και έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Την εξήγηση για τον λόγο που ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε με σαγιονάρες δίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως αναφέρει ο κ.Κατρούγκαλος είχε ένα ατύχημα καθώς υπέστη εγκαύματα και στα δύο του πόδια. «Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του», συνεχίζει το ΑΠΕ και καταλήγει: Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστικη στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = έντεκα