Στα άκρα η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων του Σαρωνικού με συκοφαντίες και μηνύσεις

Ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη και Δημήτρη Παπαχρήστου.

Σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής η διαφορά ανάμεσα τους αγγίζει το 6% με τον Γιώργο Σωφρόνη να εξασφαλίζει 37,40% και τον Δημήτρη Παπαχρήστου 30,81%

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο Δημήτρης Παπαχρήστου από την ώρα εκείνη και μετά ο Γιώργος Σωφρόνης ξεκίνησε να τον συκοφαντεί με αποτέλεσμα εκείνος χθες το βράδυ να καταθέσει μήνυση εναντίον του και την αυτόφορη διαδικασία σε βρίσκεται σε εξέλιξη:

«Κατέθεσα μήνυση στον κ. Σοφρώνη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από ανακοινώσεις που έκανε προσπάθειας χρηματισμού δικού μου σε άλλον υποψήφιο. Κατέθεσα χθες το βράδυ στην υποδιεύθυνση ασφαλείας ανατολικής Αττικής μήνυση και ζήτησα και αυτόφορη διαδικασία. Δεν γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ο κ. Σοφρώνης πάντως από χθες το βράδυ έχει κινηθεί η διαδικασία κι έχει δοθεί σήμα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος και προσθέτει:

«Έβγαλε ανακοίνωση, με κατονόμασε γι αυτό και κινήθηκα νομικά εναντίον του. Φοβάται πως θα κερδίσω της εκλογές της Κυριακής και καλά κάνει καθώς η διαφορά μας είναι λίγες ψήφοι».

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου προχώρησε και σε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook :

«Ο ανήθικος πόλεμος της δεύτερης Κυριακής έχει δυστυχώς ξεκινήσει.
Μια εξέλιξη που περιμέναμε από τον γνωστό εκτελεστή τέτοιων τακτικών στο Δήμο μας, κ. Γιώργο Σωφρόνη, αλλά και μια εξέλιξη που μας εκπλήσσει, από την μέχρι και το βράδυ των εκλογών πολέμια τέτοιων πρακτικών, κ. Δήμητρα Ράπτη.
Ο κ. Σωφρόνης, βασιζόμενος σε ανυπόστατες κατηγορίες, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η δική μου υποψηφιότητα είναι “επικίνδυνη” για τους δημότες, αποκρύπτοντας όμως πως στην πραγματικότητα υπάρχει μια πρόσφατη πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση που βαραίνει τον ίδιο. Με αποδείξεις.
Επιθυμώντας από την πρώτη στιγμή της σύστασης της παράταξής μας έως και σήμερα, να εκπροσωπούμε, τόσα με τα λόγια όσο και με τις πράξεις μας, ένα υγιές πολιτικό σύστημα, που σέβεται τους δημότες και τις επιλογές τους, προχωράμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.
Σήμερα ως επικεφαλής της παράταξης και αποδέκτης όλων αυτών των συκοφαντικών κατηγοριών, προχώρησα σε κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον κ. Σωφρόνη, για να βάλουμε ένα τέλος στη συκοφαντία και τη λάσπη που με απροκάλυπτο τρόπο πετούν επάνω μας οι άνθρωποι που κάθε άλλο παρά το καλό του τόπου μας θέλουν. Που επιλέγουν τη συκοφαντία και τη λασπολογία για να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας λίγο πριν την εκλογική διαδικασία.
Οι άνθρωποι που έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν μέχρι και σήμερα με τις πράξεις τους, πως για την ανάκτηση της εξουσίας μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Για κακή τους τύχη, όσοι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε πραγματικά να προοδεύει, μένουμε εδώ, δυνατοί και ενωμένοι, γιατί αυτή τη φορά το σκοτάδι δεν θα νικήσει».

politic.gr

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 9