ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

Με Παπανικολάου και Κονδύλη συναντήθηκε ο Γεωργιάδης για το Ελληνικό

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σήμερα συνάντηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου και με το Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, στο πλαίσιο των επαφών του για την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε για το περιεχόμενο της συνάντησης: «Συναντήθηκα σήμερα με τους κυρίους Δημάρχους της Γλυφάδας και του Αλίμου, σε συνέχεια της χθεσινής μου συνάντησης με τον Δήμαρχο του Ελληνικού, για να ενημερωθώ σφαιρικά για τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό. Κοινή βούληση όλων είναι να την κάνουμε να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει και να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών και κυρίως των πολιτών των όμορων Δήμων».

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε από την πλευρά του για τη συνάντηση: «Ευχαριστούμε τον κύριο Υπουργό για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και όλων των Δήμων που συνορεύουν με την επένδυση στο Ελληνικό, είναι προτεραιότητα για όλους μας», ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, υπογράμμισε: «Η επένδυση στον μητροπολιτικό πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και για τις πόλεις μας που πρέπει να το κερδίσουμε. Το μεγάλο αυτό στοίχημα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και πάρα πολλά ζητήματα τα οποία από κοινού με την πολιτεία, με τον κύριο Υπουργό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να υπάρχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την εθνική οικονομία, για τις πόλεις μας και για την ίδια την επένδυση».

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 6 =