ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

Ανεκδιήγητος ο Γιάχος, το «ελάχιστο» πολιτικό του μέγεθος προκαλεί γέλιο και αποδεικνύει ότι υπηρετεί σκοπιμότητες.

Για μια ακόμη φορά εριστικός ο Παναγιώτης Γιάχος έδειξε αυτό που ακριβώς αντιπροσωπεύει αλλά και την ποιότητα του ανθρώπου που πάσχιζε εδώ και 20 χρόνια να επανέλθει στα δημοτικά δρώμενα ευτυχώς ανεπιτυχώς γιατί όλοι γνώριζαν το πολιτικό του ανάστημα.

Ο τοσοδούλης πολιτικά αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας στην προσπάθεια του να γίνει σταρ έδωσε μια φτηνή παράσταση κάνοντας ως συνήθως το επίπεδο δάπεδο προκαλώντας την δικαιολογημένη αντίδραση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που πολύ σωστά παρεμβαίνοντας χρειάστηκε να του υπενθυμίσει ότι δεν μπορεί να διασαλευτεί ούτε η δημοκρατική διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου αλλά ούτε και στο τέλος τέλος το αποτέλεσμα των εκλογών του περασμένου Μαΐου.

Ο μικρός πολιτικά Παναγιωτάκης αποτελεί την τραγική φιγούρα  του νέου δημοτικού συμβουλίου γιατί ενώ η κοινωνία εξελίσσεται, δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι χωρίς σεβασμό και ωριμότητα πετούν στην κυριολεξία την ψήφο τους επαναφέροντας τα πολιτικά σκύβαλα  του παρελθόντος. Είναι λυπηρό και δικαιολογημένα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς πόσο θράσος μπορεί να έχει ο μικρός Παναγιωτάκης ώστε να μην θέλει να καταλάβει ότι τα μετά βίας 200 ψηφάκια είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην καθολική εντολή του 80% του Γλυφαδιώτικου λαού?  Δεν μπορούν να σηκωθούν τα πόδια να βαράνε το κεφάλι κι αυτό πρέπει να το καταλάβει τόσο ο ίδιος όσο και η παρέα του.

Ντροπή για τον επικεφαλής της παράταξης  Στέλιο Θεοδοσόπουλο και τον Γιάννη Τζούβελη που από πολύ νωρίς κατάφεραν και έγιναν οι μαριονέτες του Γιάχου. Εδώ είμαστε και γράψτε το ο Θεοδοσόπουλος πολύ γρήγορα θα μετανιώσει για τον Γιάχο που όσο περνάει ο καιρός θα αποδεικνύεται κακός μπελάς και αγκάθι για την παράταξη ενώ ο ίδιος ο Στέλιος θα υποχρεώνεται σε ρόλο κομπάρσου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μικρός πολιτικά Παναγιωτάκης ήδη παρουσιάζεται από την γνωστή δημοσιοκαφρική πιάτσα ως ιθύνων νους και ο πρωτεργάτης της παράταξης. Καμία αναφορά δεν γίνεται στον επικεφαλής παρά μόνον στο πρόσωπο του Γιάχου.

Από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόσο μυαλό μπορεί να έχει αυτός ο Τζούβελης, όταν για λόγους ρεβανσισμού αποχώρησε από την παράταξη που τον τίμησε μέσα και πάντα από περίοπτες θέσεις για να καταντήσει σήμερα το παλαμάκι του Γιάχου?

Ντροπή, αυτοί είναι που θα γυρίσουν σελίδα στην Γλυφάδα.

Ντροπή!!

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 2