ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ !!!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για να αντιληφθεί κανείς ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μουλακάκης είναι μια περίπτωση ανθρώπου ο οποίος τιμά με αξιοπρέπεια το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου σε πολλές δε περιπτώσεις μέσα από τις εύστοχες ερωτήσεις και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του στις δημοτικές συνεδριάσεις δείχνει ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να ενστερνίζονται τον λόγο ύπαρξης τους και να μην υποχρεώνονται σε πειθήνια όργανα των δημάρχων. Η παραίτηση του γιατρού Βασίλη Μουλακάκη από δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής και η ανεξαρτητοποίηση του αποτελεί πράξη ευθιξίας και ευαισθησίας απέναντι στους συμπολίτες του που τον εμπιστεύτεικαν, συνάμα στέλνει πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για το πόσο απαραίτητη και επιβεβλημένη θα πρέπει να θεωρείτε ή τσίπα των ανθρώπων που μας διοικούν.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μουλακάκης υποψιασμένος με τον δήμαρχο του έχει καταλογίσει αμέτρητες φορές δεκάδες λάθη όπως την άσκοπη σπατάλη του δημοτικού χρήματος, τα χρυσά οικόπεδα, τις απευθείας αναθέσεις τα οποία περίτρανα αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι η προεκλογική δέσμευση του κ. Κόκκορη “Όλα στο φως” δεν ήταν παρά μια πολιτική αρλούμπα, αφού δυόμιση χρόνια τώρα η δημοτική αρχή επιμένει να κινείτε στο σκοτάδι. Ο κ.. Μουλακάκης κατά την χθεσινή συνεδρίαση ρώτησε τον δήμαρχο αν μετά την παράδοση του έργου με τον χλοοτάπητα και τις εργασίες στο γήπεδο Τερψιθέας από την γνωστή κατασκευαστική εταιρία πρασίνου υπάρχει το ανάλογο τιμολόγιο, γιατί εξ όσων λέγονται και ακούγονται τιμολόγιο δεν υπάρχει παρά μόνον η υπόσχεση συνεργασίας του δήμου προς την συγκεκριμένη εταιρία για μελλοντική συνεργασία με ότι αυτό συνεπάγεται. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο απάντηση δεν πήρε.

Εμείς μετά την ερώτηση του κ. Μουλακάκη αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά που ακούγονται αληθεύουν,  μπορεί μετά από ένα χρόνο που ο κ. Κόκκορης δεν θα είναι πια δήμαρχος η συγκεκριμένη εταιρία να παρουσιάσει ένα ανεξόφλητο τιμολόγιο και να ζητάει να πληρωθεί?

Τέλος το περίεργο και πολύ ανησυχητικό είναι ότι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν τα στραβά και δεν αναδεικνύουν σοβαρά θέματα, με την αντιπολίτευση να δείχνει ότι βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ εννέα = 12