ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΘΕΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αποκλειστικό Βίντεο: Eλληνικα F16 και Ελικόπτερα Chinook πάνω απο την Ειδομένη! Έντρομοι οι Σκοπιανοί μας Κατηγορούν για Παραβίαση του Εναέριου Χώρου τους!

Με Εμετική Ελληνική Υπογραφή στο ΝΑΤΟ,Καταδικάζουμε το Περιστατικό με τα ρωσικά Su-24,και το Αμερικανικό Αντιτορπιλικό στη Βαλτική!

Το ΝΑΤΟ σε κοινό ανακοινωθέν, και με υπογραφή όλων των Χωρών Μελών,μαζι και της Ελλαδας, καταδικάζουν την Ρωσική ενέργεια των υπερπτήσεων απο δυο ρωσικά Su-24, σε ύψος μικρότερο των εννέα μέτρων, πάνω από το πλοίο USS Donald Cook,ενώ το αμερικανικό αντιτορπιλικό έπλεε σε απόσταση περίπου 70 ναυτικών μιλίων (περίπου 130 χλμ.) από τον θύλακα του Καλίνινγκραντ, το δυτικότερο τμήμα του ρωσικού εδάφους, ανάμεσα στη Βαλτική θάλασσα, την Πολωνία και τη Λιθουανία. ( Τονίζοντας οτι είναι προκλητική,επικίνδυνη,και επιθετική – τα ιδια ειπε και ο Κέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN)

Και ενώ τα Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη κατάφεραν και ακύρωσαν την άσκηση του ΝΑΤΟ στην Βαλτική, με την προσομοιωμένη επίθεση στο αμερικανικό αντιτορπιλικό, και στέλνοντας ηχηρο μήνυμα στο ΝΑΤΟ οτι ουτε 130 χλμ.απόσταση δεν ανέχονται να πλησιάσουν η Συμμαχικές Δυνάμεις, απο τις Βάσεις τους, το αίσχος που λέγεται Κυβέρνησης της Ελλαδας, εχουν το θράσος να βάζουν υπογραφή και να καταδικάζουν την Ρωσία, οταν οι Τουρκοι εχουν κάνει σουρωτήρι με της παραβιάσεις τους, ολόκληρο το Αιγαιο,και με τους Σκοπιανούς να μας το παίζουν περιφερειακή Δύναμη, παραβιάζοντας, άκουσον άκουσον μέχρι και αυτοί τα σύνορα μας!
Εμείς,για την ακρίβεια,αυτοι καταδικάζουν την Ρωσία,γιατι το σύνολο του Ελληνικού λαού,επιδοκιμάζει την ενεργεια αυτή, ο Υπ. Αμυνας, Πανος Καμμένος ξύπνησε ξαφνικά και αντέδρασε, θέτοντας τον Στρατό σε ετοιμότητα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς,διεξάγοντας στρατιωτικές ασκήσεις στις οποίες συμμετέχουν και πολεμικά αεροσκάφη-ελικόπτερα!

Μάλιστα προχωρήσαμε και σε εγκλωβισμό των τουρκικών μαχητικών F-16 που πέταξαν σήμερα-(χθές) πάνω από το ελληνικό έδαφος στις Οινούσσες,απο τις Μοίρες των κινητών αντιαεροπορικών συστημάτων μικρού βεληνεκούς OSA/AK από τη νήσο Χίο.
Την ικανοποίηση τους δεν έκρυψαν αρκετοί απο τους υψηλόβαθμους Ρωσους Αξιωματικούς, για την αντίδραση της Ελλάδας στις προκλητικές Τουρκικές ενέργειες,και θαρρείς,σαν να περιμένουν,το μοιραίο λάθος της Τουρκίας?

Σύμφωνα με σεναρια, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έθεσε σε ετοιμότητα τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες,στην παρακολούθηση της καυτής περιοχής του αιγαίου,ζητώντας πλήρη και άμεση ενημέρωση,για τις Τουρκικές προκλητικές ενέργειες.

Σε αποκλειστικό Βίντεο του RUSSIA TODAY δείχνει την στιγμή που περνανε πανω στην Ειδομένη τα ελληνικα F16, μαζι με τα ελικόπτερα σινούκ-Chinook,με τους Σκοπιανούς να μας κατηγορούν για παραβίαση του εναεριου χώρου τους!

Αλλα δεν τόλμησαν αυτη την φορά,να σηκώσουν το ελικοπτεράκι τους!

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 5