ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ – ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – Η ΝΔ ΑΝΤΕΞΕ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ!

Δεκάδες υποστηρικτές της ΝΔ ανέμεναν τον Αντώνη Σαμαρά στα σκαλιά του Ζαππείου για τις δηλώσεις του. Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε από καρδιάς όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. «Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη, παρέλαβα μια χώρα στην κόψη της καταστροφής, είχα αναμμένα κάρβουνα στα χέρια μου και αντέξαμε. Αποτρέψαμε τα χειρότερα. Βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα, την ύφεση, αποκαταστήσαμε το κύρος, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της πατρίδας μας, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές συναινέσεις και εμείς το τολμήσαμε. Αναγκαστήκαμε και πήραμε επώδυνα μέτρα. Παραδίδω σήμερα μια χώρα με ασφάλεια για τον πολίτη, χωρίς ελλείμματα, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση τα κεκτημένα αυτά να τα διατηρήσει.Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου. Αλλά όφειλα να προειδοποιήσω» πρόσθεσε.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για μας, αλλά η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια, η ΝΔ έχασε μόνο 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις» δήλωσε ο κ. Σαμαρας.

«Ο ρόλος της ΝΔ στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό το ρόλο στο ακέραιο» κατέληξε.

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = ένα