ΣΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ!

Ας ερωτηθούν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς και το ΔΣ για την μέχρι σήμερα προκλητική συμπεριφορά του αντάρτη. Εμείς είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε τις ημέρες και τα έργα του παντελονάτου (κατά δήλωση του), μικρούτσικου πολιτικά Γιαννάκη Τζούβελη για να έχετε μια άποψη ποιον επιχειρείται να επιβραβεύσετε

Για μια ακόμη φορά φάνηκε ο ρεβανσισμός και η μικρότητα με τον Γιάννη Τζούβελη να πρωταγωνιστεί αρνητικά και να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ήθελε την ΤΟ της ΝΔ μαγαζάκι του.  Είναι να απορεί κανείς με τις μεθόδους του Γιάννη Τζούβελη  που παρότι διατείνεται αριστερά και δεξιά ότι φοράει παντελόνια εν τούτοις οι πράξεις του δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μαθαίνω ότι σήμερα ο Γιάννης Τζούβελης κλείδωσε την τοπική και λες και είναι τσιφλίκι του, άκουσον – άκουσον κατέβασε και πασάλειψε με χρώματα την ταμπέλα της ΝΔ.

Ο Γιάννης Τζούβελης λειτουργεί από πνεύμα εκδίκησης και ρεβανσισμού και δείχνει να μην μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του, άλλωστε όλο αυτό το διάστημα  λειτούργησε διχαστικά με τα γνωστά αποτελέσματα για τα οποία φέρει ακέραια την ευθύνη. Αντί λοιπόν να δείξει ως όφειλε ότι σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών και να παραδώσει στον νέο πρόεδρο Παναγιώτη Σκαλτσά, αυτός τράπηκε σε φυγή παίρνοντας ως λάφυρα τα κλειδιά και την ταμπέλα και τον εξοπλισμό των γραφείων της ΝΔ.   Ας θαυμάσουν οι φίλοι του ΝΔ τα καπρίτσια και τα καμώματα του Τζούβελη κι ας επέμβουν άμεσα οι αρμόδιοι της ΝΔ να βάλουν ένα τέλος στα τραγελαφικά γεγονότα που δυσφημούν την παράταξη και τα μέλη της.

Αναδημοσίευση από την Τσούχτρα!

αφήστε ένα σχόλιο


7 × επτά =