ΡOZ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΠΑΠΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης… Το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε σε πολύ γνωστό θέρετρο της ανατολικής Αττικής δεν έχει προηγούμενο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο παπάς της ενορίας αμάρτησε με την γυναίκα του δημάρχου και τους έκανε «τσακωτούς» η παπαδιά!

Η ξανθιά σύζυγος του δημάρχου, η οποία είναι πολύ γοητευτική και πολύ νεότερη από εκείνον, είχε ενεργή δράση στην κοινωνική ζωή του τόπου, όπου συμμετείχε σε συλλόγους και φορείς της περιοχής με αποτέλεσμα να έρθει πιο κοντά με τον παπά.

Ο σύζυγος της όμως ήταν πολύ απασχολημένος με τα του τόπου του (έχει μεγαλώσει στην περιοχή) και δεν το πήρε χαμπάρι.

Η παπαδιά όμως το αντιλήφθηκε πολύ σύντομα και αποφάσισε να τους πιάσει στα πράσα. Όταν άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους ζήτησε από τεχνικούς να της βάλουν κάμερες στο υπόγειο, το μέρος όπου συναντιόταν το παράνομο ζευγάρι.

Υποστήριξε μάλιστα στους τεχνικούς, οι οποίοι παραξενεύτηκαν που θα έδινε χρήματα για να βάλει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο υπόγειο ότι έχουν πολύτιμα αντικείμενα εκεί.

Έτσι κατάφερε να τους κάνει τσακωτούς. Το νέο κυκλοφόρησε στην περιοχή με πολύ γοργούς ρυθμούς και φυσικά διανθίστηκε με φήμες μέχρι που έφτασε στην Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = δυο