ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ: ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ Η ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

«Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου» 

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις της Αννίτας Πάνια για την σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα η οποία αποπειράθηκε να απελευθερώσει τον σύντροφό της και αρχηγό του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, την περασμένη Κυριακή από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε για την σύντροφο του σε 50χρόνια καταδικασμένο αναρχικού: «Παιδιά είναι σοβαρό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να τα παίρνω και όλα σοβαρά. Μην με καταπιέζετε. Πήγε να ελευθερώσει τον άνδρα της. Έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό. Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς».

Ωστόσο μία μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εκνευρίστηκε με τις παραπάνω δηλώσεις με αποτέλεσμα να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο και να την βρίζουν όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου. Πώς θα γίνει δηλαδή; Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Τι να κάνω, αφού μου είναι συμπαθής; Να πάω σε διαφημιστικό διάλειμμα;».

αφήστε ένα σχόλιο


+ οκτώ = 13