Πόσος ξεπεσμός: Ροζ βίντεο, απεικονίζει παίκτρια του «Big Brother» να κάνει στοματικό έρωτα στον πρώην σύντροφο της.

Ακόμα ένας πονοκέφαλος προστίθεται στους υπεύθυνους της παραγωγής του «Big Brother». Αυτή τη φορά, δεν αφορά σε κάποιο σχόλιο παίκτη το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όπως στην περίπτωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη ο οποίος αποβλήθηκε από το παιχνίδι αλλά σε ένα ροζ βίντεο.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο μικρής διάρκειας με πρωταγωνίστρια γοητευτική παρουσία του «Big Brother» η οποία έχει προκαλέσει θετικά σχόλια με την εξωτερική της εμφάνιση και τη σέξι διάθεση της.

Το ροζ βίντεο αυτό, απεικονίζει την παίκτρια του «Big Brother» να κάνει στοματικό έρωτα στον πρώην σύντροφο της. Το βίντεο είναι καταγεγραμμένο με τη συναίνεση της νεαρής παίκτριας του reality όμως ο πρώην σύντροφος της, μετά το χωρισμό τους φαίνεται πως το διέρρευσε στο διαδίκτυο σύμφωνα με πληροφορίες.

«Όταν χώρισαν, το κοινοποίησε στα social media του, για να την εκδικηθεί προφανώς. Η παίκτρια έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Η αγωγή της πρόκειται να εκδικαστεί τον Οκτώβριο.

Το βίντεο είχε αποσυρθεί, όταν όμως ξεκίνησε το Big Brother και εκείνη μπήκε στο σπίτι, διέρρευσε ξανά στο internet» αναφέρει πηγή στο newsbeast.gr.

Σοφία Πελεκάνου

newsbeast.

αφήστε ένα σχόλιο


1 − ένα =