Πόλεμος στην Ουκρανία: Οδύνη και θλίψη για τον θάνατο των δύο ομογενών και τον τραυματισμό άλλων 6 εξέφρασαν οι Δένδιας – Βαρβιτσιώτης – Κατσανιώτης

Αποτροπιασμός για τον ρωσικό βομβαρδισμό αμάχων στο χωριό Σαρτανά

Οδύνη για τον θάνατο δύο ομογενών, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι

μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά της Ουκρανίας, όπως και τον αποτροπιασμό μας για τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος, εκφράζει μέσω Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Θλίψη και αποτροπιασμό για τον ρωσικό βομβαρδισμό αμάχων στο χωριό Σαρτανά που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό ομογενών μας, εξέφρασε μέσω Twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογραμμίζει στην ίδια ανάρτηση πως «η Ρωσία οφείλει έστω και τώρα να αντιληφθεί ότι αυτός ο πόλεμος μόνο χαμένους θα έχει και ειδικά αθώα θύματα».

 

Αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη για τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ομογενών μας, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού, εκφράζει και ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 25