ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ: ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ!!!

Με έκπληξη παρατηρήσαμε τον πρόεδρο του Γλυφαδιώτικου Συλλόγου  “Ο Παρθενών” κ. Β. Διαμαντή να ζητάει συγνώμη από τα μέλη του συλλόγου για κάποια ενημερωτικά δημοσιεύματα που αναρτήσαμε στην σελίδα των φίλων του συλλόγου.  Ανταλλάξαμε μάλιστα και κάποια σχόλια μεταξύ μας τα οποία φρόντισε να διαγράψει, όπου μου συνέστησε ότι στην σελίδα τους, δημοσιεύουν μόνον θέματα του συλλόγου (σαν κι αυτό με το κόκκινο φουστάνι και τις παπαρούνες),  λες και τα ενημερωτικά μας δημοσιεύματα αφορούν λιγότερο την τοπική κοινωνία. Μάλιστα ζητήσαμε να μας ενημερώσει με κοινή ανακοίνωση των μελών του ότι ο σύλλογος έχει κατεβάσει τα ρολά στον τοπικό τύπο, έτσι ώστε να μην χρεωθεί ο ίδιος, ότι ο σύλλογος τον οποίο εκπροσωπεί είναι μαγαζάκι του και λειτουργεί  κατά το δοκούν.

Οι εκπλήξεις όμως διαδέχονται η μία την άλλη και επισκεπτόμενος από περιέργεια και μόνο  την σελίδα του συλλόγου παρατήρησα ότι έχει διαγράψει επιλεκτικά όλα τα δικά μου δημοσιεύματα ( δημοσιεύματα συναδέλφων υπάρχουν)   εκτός του δημοσιεύματος του συλλόγου των Ποντίων.

Η επιλεκτική εις βάρος μου συμπεριφορά αυτού του κυρίου δείχνει  το ψυχικό σύμπλεγμα και την μικρότητα που τον διακατέχει γι αυτό θα πρέπει να του κάνω γνωστό ότι ο πάλαι ποτέ τεράστιος σύλλογος “ Ο Παρθενών” που «σήμερα» έχει την τύχη να εκπροσωπεί, έχει πολλάκις  φιλοξενηθεί από εμένα μέσω της έντυπης εφημερίδας μου  “Ο Γλυφαδιώτης”, (όσο κι από όλα τα άλλα έντυπα του τοπικού τύπου)  και τουλάχιστον αυτό, αν μη τι άλλο λέγεται ανάρμοστη συμπεριφορά και αχαριστία.

Με την ευκαιρία  καλώ όλους τους φίλους, μέλη του συλλόγου, να μπουν στην σελίδα τους,  για να δουν πως αυτός ο κύριος διέγραψε μόνον τα δικά μου δημοσιεύματα  (τα δημοσιεύματα συναδέλφων υπάρχουν),  κι ας κρίνουν οι ίδιοι την συμπεριφορά του. Τους καλώ επίσης να δηλώσουν ότι δεν επιτρέπουν δημοσιεύσεις του τοπικού τύπου στην ιστοσελίδα τους.

ΥΓ

Κύριε Διαμαντή αν δεν θέλετε να με δικαιώσετε για την μικρότητα  που σας καταλογίζω, οφείλετε να απαντήσετε.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 14